Klasbackens Hundpensionat Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Arboga och Klasbackens Hundpensionat Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Klasbackens Hundpensionat Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Klasbackens Hundpensionat Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Klasbackens Hundpensionat Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-03-27. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Klasbackens Hundpensionat Handelsbolag ska trivas.

I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bedriva hundpensionat och dagis verksamhet samt kurser inom hundområdet, samt försäljning av hundartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klasbackens Hundpensionat Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-08-07.

Idag är Klasbackens Hundpensionat Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Klasbackens Hundpensionat Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-53336.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Klasbackens Hundpensionat Handelsbolag är Berglind, Bengt Håkan som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Carlsson, Anita Birgitta som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Klasbackens Hundpensionat Handelsbolag har 969726-0082 som sitt organisationsnummer.