Stengodsateljeerna, Åhuset, Hörnlund & Grähs Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Keramiks verkstad och försäljning

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stengodsateljeerna, Åhuset, Hörnlund & Grähs Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Arboga så är Stengodsateljeerna, Åhuset, Hörnlund & Grähs Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1968-11-11 så skapades Stengodsateljeerna, Åhuset, Hörnlund & Grähs Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Stengodsateljeerna, Åhuset, Hörnlund & Grähs Handelsbolag har haft det sedan 1994-01-01.

978500-2099 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Arboga.

Just nu är Stengodsateljeerna, Åhuset, Hörnlund & Grähs Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Stengodsateljeerna, Åhuset, Hörnlund & Grähs Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stengodsateljeerna, Åhuset, Hörnlund & Grähs Handelsbolag är Gräs, Paul Gösta som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Hörnlund, Kerstin Elisabet som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .