Götlunda Taxi & Busstrafik Lars Nilsson & Co Handelsbolag

Västmanlands län

Information

I Arboga finns det ett Handelsbolag som heter Götlunda Taxi & Busstrafik Lars Nilsson & Co Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Götlunda Taxi & Busstrafik Lars Nilsson & Co Handelsbolag i Västmanlands län. Arboga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Götlunda Taxi & Busstrafik Lars Nilsson & Co Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1974-08-27 så har Götlunda Taxi & Busstrafik Lars Nilsson & Co Handelsbolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Götlunda Taxi & Busstrafik Lars Nilsson & Co Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Götlunda Taxi & Busstrafik Lars Nilsson & Co Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Lunger 259, 732 91, Arboga. Vi ni istället prata med Götlunda Taxi & Busstrafik Lars Nilsson & Co Handelsbolag så kan ni göra det på 0589-53067.

Taxi- och bussrörelse.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilsson, Birgitta Elise som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Lars Olov som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

; Bolagsmännen var för sig. .

Götlunda Taxi & Busstrafik Lars Nilsson & Co Handelsbolag har 978500-3667 som sitt organisationsnummer.