Media Service, J-O Forsberg

Västmanlands län

Information

Media Service, J-O Forsberg är en verksamhet som finns i Arboga. I Media Service, J-O Forsberg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsberg, Jan Olov som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, Forsberg, Irene Viola som är född 1951 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Media Service, J-O Forsberg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Media Service, J-O Forsberg på telefon 0589-12532.

Produktion av seriösa videofilmer till privatpersoner, företag och kommuner, samt konsultarbete inom andra områden, såsom service på fotoautomater.

Idag är Media Service, J-O Forsberg av bolagstypen Enskild firma.

Media Service, J-O Forsberg är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Media Service, J-O Forsberg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Media Service, J-O Forsberg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Media Service, J-O Forsberg så är det följande:

Media Service, J-O Forsberg har 370430-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.