APM-konsult

Västmanlands län

Information

380417-XXXX är organisationsnummer för bolaget APM-konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som APM-konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som APM-konsult finns i.

APM-konsult har varit registrerat sedan 1983-02-18 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för APM-konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

APM-konsult är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för APM-konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med APM-konsult så kan ni göra det på telefon genom 0589-14250 eller genom brev på följande adress:

Besiktning, reparation och underhållsservice av gymnastik- och sporthallar samt försäljning av gymnastik- och idrottsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med APM-konsult och det är Söderlund, Stig Arne som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,