Engelbrekts café & galleri

Västmanlands län

Information

410323-XXXX är organisationsnummer för företaget Engelbrekts café & galleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Engelbrekts café & galleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Engelbrekts café & galleri finns i.

Engelbrekts café & galleri har varit registrerat sedan 2006-05-15 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Engelbrekts café & galleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-04.

Engelbrekts café & galleri är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för Engelbrekts café & galleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Engelbrekts café & galleri så kan ni göra det på telefon genom 0589-19371 eller genom brev på följande adress:

Caféverksamhet: försäljning av smörgåsar, smörgåstårtor, kaffebröd och enkla luncher. Galleriverksamhet: visning och viss försäljning av hantverk och konst.

Det finns olika personer som har en koppling med Engelbrekts café & galleri och det är Sjödahl, Jörgen Lennart som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,