Firma Lena Palmer

Västmanlands län

Information

461104-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma Lena Palmer. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Lena Palmer är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Firma Lena Palmer finns i.

Firma Lena Palmer har varit registrerat sedan 1989-03-01 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Lena Palmer så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Firma Lena Palmer är och det finns flera verksamheter i Arboga som också är .

Firmatecknare för Firma Lena Palmer är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Lena Palmer så kan ni göra det på telefon genom 0589-53190 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av textilier.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Lena Palmer och det är Palmer, Carmen HELENA som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,