Bärsta bygg & entreprenad

Västmanlands län

Information

491215-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bärsta bygg & entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bärsta bygg & entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Bärsta bygg & entreprenad finns i.

Bärsta bygg & entreprenad har varit registrerat sedan 2007-02-22 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bärsta bygg & entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

Bärsta bygg & entreprenad är och det finns flera verksamheter i Arboga som också är .

Firmatecknare för Bärsta bygg & entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bärsta bygg & entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0589-10628 eller genom brev på följande adress:

Bygg, el och vvs-arbeten samt entreprenadarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med Bärsta bygg & entreprenad och det är Sträng, Bengt Helmer som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,