GH Svets i Arboga

Västmanlands län

Information

520903-XXXX är organisationsnummer för verksamheten GH Svets i Arboga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GH Svets i Arboga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som GH Svets i Arboga finns i.

GH Svets i Arboga har varit registrerat sedan 2006-11-24 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för GH Svets i Arboga så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-23.

GH Svets i Arboga är och det finns flera verksamheter i Arboga som också är .

Firmatecknare för GH Svets i Arboga är följande:

Vill ni komma i kontakt med GH Svets i Arboga så kan ni göra det på telefon genom 070-6344610 eller genom brev på följande adress:

Svetsarbeten, mekanisk verkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med GH Svets i Arboga och det är Hörnlund, Nils Göran som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,