Kuriosaboden i Arboga

Västmanlands län

Information

540411-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kuriosaboden i Arboga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kuriosaboden i Arboga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Kuriosaboden i Arboga finns i.

Kuriosaboden i Arboga har varit registrerat sedan 1995-04-11 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kuriosaboden i Arboga så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kuriosaboden i Arboga är och det finns flera verksamheter i Arboga som också är .

Firmatecknare för Kuriosaboden i Arboga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kuriosaboden i Arboga så kan ni göra det på telefon genom 0589-12705 eller genom brev på följande adress:

Handel med kuriosa, företrädesvis gardiner, dukar, kläder, möbler, lampor och hushållsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Kuriosaboden i Arboga och det är Dembler, Ulla Carina som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,