EYS Inredningar

Västmanlands län

Information

541020-XXXX är organisationsnummer för företaget EYS Inredningar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EYS Inredningar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som EYS Inredningar finns i.

EYS Inredningar har varit registrerat sedan 1996-01-10 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för EYS Inredningar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

EYS Inredningar är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för EYS Inredningar är följande:

Vill ni komma i kontakt med EYS Inredningar så kan ni göra det på telefon genom 0589-82083 eller genom brev på följande adress:

Kontor och heminredning med konsultverksamhet samt inköp och försäljning i anslutning till verksamheten.

Det finns olika personer som har en koppling med EYS Inredningar och det är Ytterberg Snäll, Annette Elisabeth som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,