Lars Kjellgren Konsult

Västmanlands län

Information

550514-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lars Kjellgren Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Kjellgren Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Lars Kjellgren Konsult finns i.

Lars Kjellgren Konsult har varit registrerat sedan 1988-03-25 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Kjellgren Konsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lars Kjellgren Konsult är och det finns flera verksamheter i Arboga som också är .

Firmatecknare för Lars Kjellgren Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lars Kjellgren Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0140-22102 eller genom brev på följande adress:

Programmering, utbildning, installation och underhåll inom dataområdet. Försäljning av datorer, datamaterial, programvara, konsulttjänster inom datakommunikation och utveckling, konstruktion av datorhårdvara och elektronisk apparatur.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Kjellgren Konsult och det är Kjellgren, LARS Åke som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,