Aktiebolaget Västerås Brobyggnader

Västmanlands län

Information

Aktiebolaget Västerås Brobyggnader är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Västerås Brobyggnader finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Västerås Brobyggnader är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Västerås Brobyggnader som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1907-02-25.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Västerås Brobyggnader så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Arboga arbetar för att bolag som Aktiebolaget Västerås Brobyggnader ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Västerås Brobyggnader. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter,byggverksamhet,handel med värdepapper,jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Västerås Brobyggnader är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Västerås Brobyggnader och det är följande personer, Axelsson, Claes Martin Oskar som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Frida Susanne som är född 1979 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Västerås Brobyggnader är 556007-3115.