Arboga-Darenth AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Arboga-Darenth AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Arboga-Darenth AB är ett av dem. Statusen för Arboga-Darenth AB är att Bolaget är aktivt.

Arboga-Darenth AB är ett Aktiebolag och skapades 1949-11-22. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Arboga-Darenth AB ska trivas.

Arboga-Darenth AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall konstruera, tillverka och bedriva handel med utrustning för automatisering av detaljflöden inom industrin jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arboga-Darenth AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Arboga-Darenth AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Arboga-Darenth AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-610200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -externa firmatecknarna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Arboga-Darenth AB är Agering, Anders Stefan som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Franzén, Lars Thomas Ingvald som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Lind, Per Gustaf som är född 1957 och har titeln VD, Lind, Per Gustaf som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Sven Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Per-Ove som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Arboga-Darenth AB har 556053-6715 som sitt organisationsnummer.