Vakttornets förlags- och tryckeriaktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Vakttornets förlags- och tryckeriaktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Vakttornets förlags- och tryckeriaktiebolag är ett av dem. Statusen för Vakttornets förlags- och tryckeriaktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Vakttornets förlags- och tryckeriaktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1954-07-24. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vakttornets förlags- och tryckeriaktiebolag ska trivas.

Vakttornets förlags- och tryckeriaktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva förlags- och tryckeriverksamhet liksom förmedling och arrangemang av tjänster inom resesektorn samt därmed förenliga verksamheteter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vakttornets förlags- och tryckeriaktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15.

Idag är Vakttornets förlags- och tryckeriaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Vakttornets förlags- och tryckeriaktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-86100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Vakttornets förlags- och tryckeriaktiebolag är Eriksson, Lars Erik som är född 1944 och har titeln Extern VD, Grahn, Rune som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Bengt Olof som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Inge Erling som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Roslund, Jan Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Lennart som är född 1939 och har titeln SuppleantLeander, Rutger Knut Rolfsson som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vakttornets förlags- och tryckeriaktiebolag har 556059-7758 som sitt organisationsnummer.