Manrax Corporation AB

Västmanlands län

Information

Manrax Corporation AB är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Manrax Corporation AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Manrax Corporation AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-12-23.

Manrax Corporation AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1955-06-21. Men sedan 1996-01-01 så har Manrax Corporation AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Strängen 15, 732 31, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Manrax Corporation AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Arboga arbetar för att bolag som Manrax Corporation AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Manrax Corporation AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är förvaltning av fastigheter, konsultverksamhet inom miljö och hållbar utveckling, bilddokumentation, försäljning av bilder och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Manrax Corporation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Manrax Corporation AB och det är följande personer, Axelsson, Bo Robert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Endiable Axelsson, Lourdes som är född 1976 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Manrax Corporation AB är 556061-6095.