Gösta Gustafssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Gösta Gustafssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. Gösta Gustafssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Gösta Gustafssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556080-1929.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0589-85550 alternativt besöka eller skicka post till Gösta Gustafssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag på följande adress N. Ågatan 39, 732 31, Arboga.

Gösta Gustafssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gösta Gustafssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Berggren, Kjell Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska utveckla, konstruera, tillverka och marknadsföra mekaniska produkter samt därmed förenlig verksamhet.