Byggnadsfirman Lund Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Byggnadsfirman Lund Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Byggnadsfirman Lund Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Byggnadsfirman Lund Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Byggnadsfirman Lund Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1963-01-16. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Byggnadsfirman Lund Aktiebolag ska trivas.

Byggnadsfirman Lund Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva byggnadsrörelse, fastighets- och aktieförvaltning, handel med fastigheter, uthyrning av maskiner och annan utrustning jämte finansiell verksamhet. Bolaget skall dock ej driva sådan verksamhet som avses i lagen om bankrörelse eller lagen om kreditaktiebolag, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggnadsfirman Lund Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Byggnadsfirman Lund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Byggnadsfirman Lund Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-610160.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ivansson, Lars Conny -Lund, Hans Olof.

De som är på något sätt har med Byggnadsfirman Lund Aktiebolag är Ivansson, Lars Conny som är född 1952 och har titeln VD, Ivansson, Lars Conny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Hans Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Samuelsson, Lars Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Byggnadsfirman Lund Aktiebolag har 556086-0917 som sitt organisationsnummer.