Motor-Nilsson & Söner Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Motor-Nilsson & Söner Aktiebolag är en verksamhet som finns i Arboga. I Motor-Nilsson & Söner Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Hans Erik Emanuel som är född 1944 och har titeln VD, Nilsson, Hans Erik Emanuel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Heintz, Kjell-Olov som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Heintz, Lena Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Christensson, Mats Gustav som är född 1958 och har titeln Revisor, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Motor-Nilsson & Söner Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Motor-Nilsson & Söner Aktiebolag på telefon 0221-20050.

Bolaget skall bedriva bilförsäljning och verkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Motor-Nilsson & Söner Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Motor-Nilsson & Söner Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Motor-Nilsson & Söner Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Motor-Nilsson & Söner Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Motor-Nilsson & Söner Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Motor-Nilsson & Söner Aktiebolag har 556102-0339 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.