MR Arbogavagnar AB

Västmanlands län

Information

556106-8460 är organisationsnummer för bolaget MR Arbogavagnar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MR Arbogavagnar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som MR Arbogavagnar AB finns i.

MR Arbogavagnar AB har varit registrerat sedan 1966-11-16 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MR Arbogavagnar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

MR Arbogavagnar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MR Arbogavagnar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med MR Arbogavagnar AB så kan ni göra det på telefon genom 0589-18000 eller genom brev på följande adress:
N. Ågatan 18, 732 31, Arboga

Bolaget skall bedriva handel med lastfordon och värdepapper, äga och förvalta värdepapper, handel med jordbruksvaror samt drift av jurdbruksverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MR Arbogavagnar AB och det är Jarmelid, Karl Niklas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jarmelid, Karl Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Adamsson, Jan Michael som är född 1960 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,