Visby Fordon AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Visby Fordon AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Visby Fordon AB är ett av dem. Statusen för Visby Fordon AB är att Bolaget är aktivt.

Visby Fordon AB är ett Aktiebolag och skapades 1967-05-23. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där företaget finns i jobbar för att företag som Visby Fordon AB ska trivas.

Visby Fordon AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade bilar (personbilar och lätta lastbilar) uthyrning av bilar, samt därmed förenlig verksamhet, även som bedriva handel med värdepapper och äga och förvalta fast egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Visby Fordon AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Visby Fordon AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Visby Fordon AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0498-218010.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Visby Fordon AB är Larsson, Björn Christian som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jenny Kristina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Wallman, Claes Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Visby Fordon AB har 556110-0982 som sitt organisationsnummer.