Kanard Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Kanard Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. Kanard Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Kanard Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556142-3434.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0589-660220 alternativt besöka eller skicka post till Kanard Aktiebolag på följande adress Vretberga, 732 96, Arboga.

Kanard Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kanard Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Pettersson, Inga-Britt Matilda som är född 1936 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla, tillverka och sälja programvaror och datakomponenter, bedriva fastighetsförvaltning, kapitalförvaltning, kreditgivning samt därmed förenlig verksamhet.