Täckdikningstjänst Johansson & Söner Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Täckdikningstjänst Johansson & Söner Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. Täckdikningstjänst Johansson & Söner Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Täckdikningstjänst Johansson & Söner Aktiebolag är momsregistrerat sedan1971-01-01 och har organisationsnummer 556148-3487.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0589-14170 alternativt besöka eller skicka post till Täckdikningstjänst Johansson & Söner Aktiebolag på följande adress St. Brunnsängen 9274, 732 95, Arboga.

Täckdikningstjänst Johansson & Söner Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Täckdikningstjänst Johansson & Söner Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Bengt Mikael som är född 1966 och har titeln Suppleant , Johansson, Jan Gunnar som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra dräneringsarbeten, samt maskinuthyrning och handel med inom verksamheten förekommande förbrukningsmateriel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.