Håkan Sterner Eventkonsult AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Håkan Sterner Eventkonsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. Håkan Sterner Eventkonsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Håkan Sterner Eventkonsult AB är momsregistrerat sedan1982-01-01 och har organisationsnummer 556149-5002.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0589-18095 alternativt besöka eller skicka post till Håkan Sterner Eventkonsult AB på följande adress Älholmen Rosenhill, 732 97, Arboga.

Håkan Sterner Eventkonsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Håkan Sterner Eventkonsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Sterner, Jennie Viola som är född 1969 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet skall vara: Idka handel och förvaltning av fast egendom och värdepapper Bedriva konsultverksamhet, producera och sälja tjänster inom områdena produktutveckling, marknadsföring och försäljning, utbildning samt underhållning för hotell-, restaurang-, turist-, rese- och underhållningsbranscherna och liknande. Bolaget ska även producera och sälja videoprogram och andra audiovisuella program samt grammofonskivor och övriga publikationer samt bedriva produktion av catering-, fest- och konferensarrangemang och därmed förenlig verksamhet.