Arboga Skrivbyrå Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556150-7244 är organisationsnummer för verksamheten Arboga Skrivbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arboga Skrivbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Arboga Skrivbyrå Aktiebolag finns i.

Arboga Skrivbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-09-13 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arboga Skrivbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Arboga Skrivbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arboga Skrivbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Arboga Skrivbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-10515 eller genom brev på följande adress:
Ö. Nyg. 10, 732 30, Arboga

Bolaget skall utföra skrivarbete, katalogframställning samt kopiering, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arboga Skrivbyrå Aktiebolag och det är Hjalmarsson, Conny Reinhold som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Annita Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,