De Basso Fastighet AB

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att förvalta fastigheter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för De Basso Fastighet AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är De Basso Fastighet AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1972-01-25 så skapades De Basso Fastighet AB och verksamheten är har F-skattsedel De Basso Fastighet AB har haft det sedan 1994-01-01.

De Basso Fastighet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556157-2396 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Arboga.

Just nu är De Basso Fastighet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med De Basso Fastighet AB så går det att nå dem via telefon på 0589-14343 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom De Basso Fastighet AB är de Basso, Ankido Ibrahim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, de Basso, Assur Eric Erkan som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Lundberg, Lena Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .