S. Nyquists Grävmaskins Aktiebolag

Västmanlands län

Information

S. Nyquists Grävmaskins Aktiebolag är en verksamhet som finns i Arboga. I S. Nyquists Grävmaskins Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyquist, Lars Kennet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyquist, Hans Tomas som är född 1979 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med S. Nyquists Grävmaskins Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå S. Nyquists Grävmaskins Aktiebolag på telefon 070-6184834.

Bolaget skall bedriva maskingrävningsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är S. Nyquists Grävmaskins Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

S. Nyquists Grävmaskins Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

S. Nyquists Grävmaskins Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och S. Nyquists Grävmaskins Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S. Nyquists Grävmaskins Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

S. Nyquists Grävmaskins Aktiebolag har 556157-4392 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.