BKN Mellansvenska Stängsel Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556159-7385 är organisationsnummer för verksamheten BKN Mellansvenska Stängsel Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BKN Mellansvenska Stängsel Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som BKN Mellansvenska Stängsel Aktiebolag finns i.

BKN Mellansvenska Stängsel Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-03-02 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BKN Mellansvenska Stängsel Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

BKN Mellansvenska Stängsel Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BKN Mellansvenska Stängsel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Norlin, Bror Krister -Norlin, Monika Christina

Vill ni komma i kontakt med BKN Mellansvenska Stängsel Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-16479 eller genom brev på följande adress:
Villag. 2, 732 34, Arboga

Bolaget skall tillverka, försälja, uthyra samt montera stängsel och räcken samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BKN Mellansvenska Stängsel Aktiebolag och det är Norlin, Bror Krister som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlin, Monika Christina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,