Göte Hedkvist i Arboga Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Göte Hedkvist i Arboga Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Göte Hedkvist i Arboga Aktiebolag finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Göte Hedkvist i Arboga Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Göte Hedkvist i Arboga Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Göte Hedkvist i Arboga Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Göte Hedkvist i Arboga Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rönnbärsstigen 8, 732 48, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0589-19443.

Arboga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Göte Hedkvist i Arboga Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Göte Hedkvist i Arboga Aktiebolag har idag 556165-7684 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Göte Hedkvist i Arboga Aktiebolag

Bolaget skall urföra reparationer av bilar och idka försäljning av bildelar samt bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Göte Hedkvist i Arboga Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedkvist, Per Olov som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Hans Olov som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .