MAAB-Fastigheter i Arboga Aktiebolag (Industrihotellet)

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper, därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MAAB-Fastigheter i Arboga Aktiebolag (Industrihotellet) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är MAAB-Fastigheter i Arboga Aktiebolag (Industrihotellet) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1972-08-07 så skapades MAAB-Fastigheter i Arboga Aktiebolag (Industrihotellet) och företaget är har F-skattsedel MAAB-Fastigheter i Arboga Aktiebolag (Industrihotellet) har haft det sedan 1994-01-01.

MAAB-Fastigheter i Arboga Aktiebolag (Industrihotellet) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556167-8342 är organisationsnummret för företaget som finns i Arboga.

Just nu är MAAB-Fastigheter i Arboga Aktiebolag (Industrihotellet) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med MAAB-Fastigheter i Arboga Aktiebolag (Industrihotellet) så går det att nå dem via telefon på 0589-17755 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MAAB-Fastigheter i Arboga Aktiebolag (Industrihotellet) är Axelsson, Claes Martin Oskar som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Frida Susanne som är född 1979 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .