Arboga Däck & Gummiservice Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Arboga Däck & Gummiservice Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. Arboga Däck & Gummiservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Arboga Däck & Gummiservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan1974-01-01 och har organisationsnummer 556173-3972.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0589-14675 alternativt besöka eller skicka post till Arboga Däck & Gummiservice Aktiebolag på följande adress Dyens v. 2, 732 48, Arboga.

Arboga Däck & Gummiservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Arboga Däck & Gummiservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Larsson Norén, Gunborg Margareta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska utföra regummering och försäljning av däckutrustning jämte därmed förenlig verksamhet.