Stivema Bil o Maskin Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556187-0733 är organisationsnummer för verksamheten Stivema Bil o Maskin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stivema Bil o Maskin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Stivema Bil o Maskin Aktiebolag finns i.

Stivema Bil o Maskin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1974-04-04 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stivema Bil o Maskin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Stivema Bil o Maskin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stivema Bil o Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Stivema Bil o Maskin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-16030 eller genom brev på följande adress:
Stationsg. 1 A, 732 31, Arboga

Bolaget skall driva försäljning av bildelar, biltillbehör, bilverkstadsutrustningar och handverktyg, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stivema Bil o Maskin Aktiebolag och det är Larsson, Stig Bertil som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lahja som är född 1935 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,