Frid-Metall Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Frid-Metall Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. Frid-Metall Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Frid-Metall Aktiebolag är momsregistrerat sedan1979-01-01 och har organisationsnummer 556200-0199.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0589-12335 alternativt besöka eller skicka post till Frid-Metall Aktiebolag på följande adress Jädersv., 732 34, Arboga.

Frid-Metall Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Frid-Metall Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Frid, Bengt Yngve som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Frid, Per Jonas Martin som är född 1984 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva metallgjuteri, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.