Manrax AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Manrax AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. Manrax AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Manrax AB är momsregistrerat sedan1982-01-01 och har organisationsnummer 556215-0382.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0589-17755 alternativt besöka eller skicka post till Manrax AB på följande adress Schenströmska g. 4, 732 32, Arboga.

Manrax AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-05-12.

I Manrax AB så sitter följande personer i styrelsen: Axelsson, Bo Robert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Envall, Mats Vincent som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom miljövård, programmering och drift av datasystem och därmed förenlig verksamhet.