B B Avionic System Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns B B Avionic System Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. B B Avionic System Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

B B Avionic System Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556228-2128.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0589-12505 alternativt besöka eller skicka post till B B Avionic System Aktiebolag på följande adress Nyg. 40, 732 30, Arboga.

B B Avionic System Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I B B Avionic System Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Berglund, Alf Roger som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av elkomponenter och elektrisk utrusting företrädesvis för flygradar och kommunikationssystem samt idka därmed förenlig verksamhet.