Aktiebolaget Wärdshuset Vinbäcken

Västmanlands län

Information

I Arboga finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Wärdshuset Vinbäcken. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Wärdshuset Vinbäcken i Västmanlands län. Arboga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolaget Wärdshuset Vinbäcken är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1983-12-12 så har Aktiebolaget Wärdshuset Vinbäcken varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Wärdshuset Vinbäcken Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Wärdshuset Vinbäcken så kan man gör det genom att posta ett brev till Stadskällaren Örebrov., 0 , Arboga. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Wärdshuset Vinbäcken så kan ni göra det på 0589-15400.

Bolaget skall bedriva kurs och konferensverksamhet, bedriva restaurangrörelse samt idka med ovanstående verksamheter därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Krisat, Jan Thomas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Carl Thomas som är född 1960 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Aktiebolaget Wärdshuset Vinbäcken har 556237-1566 som sitt organisationsnummer.