Arboga Golv & Vägg Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556241-8433 är organisationsnummer för företaget Arboga Golv & Vägg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arboga Golv & Vägg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Arboga Golv & Vägg Aktiebolag finns i.

Arboga Golv & Vägg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-03-06 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arboga Golv & Vägg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Arboga Golv & Vägg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arboga Golv & Vägg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Arboga Golv & Vägg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-15252 eller genom brev på följande adress:
N. Ågatan 29 B, 732 31, Arboga

Bolaget skall driva golvläggnings- och golventreprenadsverksamhet samt försäljning av golvmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arboga Golv & Vägg Aktiebolag och det är Lycke, Ulf Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lycke, Sonja Mona-Lisa som är född 1953 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,