Veterinär Lage Bellström Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556250-0495 är organisationsnummer för bolaget Veterinär Lage Bellström Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Veterinär Lage Bellström Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Veterinär Lage Bellström Aktiebolag finns i.

Veterinär Lage Bellström Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-10-10 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Veterinär Lage Bellström Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Veterinär Lage Bellström Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Veterinär Lage Bellström Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Veterinär Lage Bellström Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-10031 eller genom brev på följande adress:
Ö. Hamng. 38, 732 30, Arboga

Bolaget skall driva veterinärvård av djur jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Veterinär Lage Bellström Aktiebolag och det är Bellström, Per Olov Lage som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bellström, Ulla Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,