Skoogs Maskin & Svets Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Arboga finns det ett Aktiebolag som heter Skoogs Maskin & Svets Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Skoogs Maskin & Svets Aktiebolag i Västmanlands län. Arboga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Skoogs Maskin & Svets Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1987-12-04 så har Skoogs Maskin & Svets Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Skoogs Maskin & Svets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Skoogs Maskin & Svets Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Köpingsv. 18, 732 31, Arboga. Vi ni istället prata med Skoogs Maskin & Svets Aktiebolag så kan ni göra det på 0589-85590.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva legotillverkning för fordons-, försvars- och läkemedelsindustrin samt tillverkning och försäljning av formsättnings material och invallningspumpar samt tillverkning av hydrauliska och pneumatiska manipulatorer och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Skoog, Berthold Stig Rune som är född 1939 och har titeln VD, Skoog, Berthold Stig Rune som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoog, Britt Iréne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosdal, Eva Britt som är född 1967 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantSegebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Skoog, Berthold Stig Rune -Skoog, Britt Iréne .

Skoogs Maskin & Svets Aktiebolag har 556258-5256 som sitt organisationsnummer.