Bergmans Guldvaror Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556260-8918 är organisationsnummer för företaget Bergmans Guldvaror Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergmans Guldvaror Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Bergmans Guldvaror Aktiebolag finns i.

Bergmans Guldvaror Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-12-18 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergmans Guldvaror Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Bergmans Guldvaror Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bergmans Guldvaror Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bergmans Guldvaror Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-13961 eller genom brev på följande adress:
Järntorgsg. 3, 732 30, Arboga

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med guldsmedsvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bergmans Guldvaror Aktiebolag och det är Bergman, Thore Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Jan Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Anna Viktoria Jeanette som är född 1965 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor