Asplunds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket)

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Asplunds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Asplunds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett av dem. Statusen för Asplunds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är att Bolaget är aktivt.

Asplunds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett Aktiebolag och skapades 1986-03-19. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Asplunds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) ska trivas.

Asplunds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Asplunds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Asplunds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Asplunds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-10489.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna.

De som är på något sätt har med Asplunds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är Asplund, Ann-Sofi Birgitta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund, Inga Lise-Lotte som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eriksson Asplund, Anna-Lena Sofia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lindgren, Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Asplunds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) har 556272-8377 som sitt organisationsnummer.