Frösshammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556275-2328 är organisationsnummer för verksamheten Frösshammar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frösshammar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Frösshammar Aktiebolag finns i.

Frösshammar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-04-07 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Frösshammar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Frösshammar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Frösshammar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Peterson, Gun Ingrid -Peterson, Kent Olof Peter

Vill ni komma i kontakt med Frösshammar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-40235 eller genom brev på följande adress:
Pl 7175, 0 , Arboga

Bolaget skall driva jord- och skogsbruk, konsultverksamhet inom strategi- och ledningsfrågor, handel med däck, fälgar och reservdelar till lastbilar, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Frösshammar Aktiebolag och det är Peterson, Kent Olof Peter som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Peterson, Gun Ingrid som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Peterson, Kent Olof Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,