Engelsbergs Ventil- och Pumpservice AB

Västmanlands län

Information

Engelsbergs Ventil- och Pumpservice AB är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Engelsbergs Ventil- och Pumpservice AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Engelsbergs Ventil- och Pumpservice AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-08-23.

Engelsbergs Ventil- och Pumpservice AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1986-09-01. Men sedan 1987-01-01 så har Engelsbergs Ventil- och Pumpservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Strängen 11, 732 31, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Engelsbergs Ventil- och Pumpservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-12970.

Arboga arbetar för att bolag som Engelsbergs Ventil- och Pumpservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Engelsbergs Ventil- och Pumpservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva installation, service och renovering av ventiler främst inom industrin, försäljning och service av länspumpar, slampumpar, värmecirkulationspumpar, högtryckspumpar samt reservdelar till dessa, installationer, uthyrning av pumpar samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Engelsbergs Ventil- och Pumpservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Engelsbergs Ventil- och Pumpservice AB och det är följande personer, Pedersen, Jörn Uno som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Pedersen, Jörn Uno som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olafsen, Even som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, von Scheéle, Carl Adolf Johan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Engelsbergs Ventil- och Pumpservice AB är 556282-3988.