Arkub Technology AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Arkub Technology AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Arkub Technology AB är ett av dem. Statusen för Arkub Technology AB är att Bolaget är aktivt.

Arkub Technology AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-17. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Arkub Technology AB ska trivas.

Arkub Technology AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva systemutveckling och utveckling av mjukvaror, hårdvaror, systemlösningar och relaterade tjänster samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arkub Technology AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Arkub Technology AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Arkub Technology AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-16232.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Arkub Technology AB är Alterbäcken, Stig Oskar som är född 1958 och har titeln VD, Alterbäcken, Stig Oskar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Lukas Anders som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Erik Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Erik Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Arkub Technology AB har 556293-1948 som sitt organisationsnummer.