Winther i Nannberga AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Winther i Nannberga AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Winther i Nannberga AB är ett av dem. Statusen för Winther i Nannberga AB är att Bolaget är aktivt.

Winther i Nannberga AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-12. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där företaget finns i jobbar för att företag som Winther i Nannberga AB ska trivas.

Winther i Nannberga AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är friskvård, bokföring, redovisning, ekonomistyrning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Winther i Nannberga AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Winther i Nannberga AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Winther i Nannberga AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-40330.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Winther i Nannberga AB är Winther, Lena Elisabeth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Winther, Sofia Elisabeth som är född 1980 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Winther i Nannberga AB har 556293-2714 som sitt organisationsnummer.