Nandor AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom information och data, producera och sälja tjänster och produkter inom områdena design av mode och inredning, tyger, datorer, kontorsutrustning, reklam och marknadsföring samt idka handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nandor AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är Nandor AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1987-04-22 så skapades Nandor AB och bolaget är har F-skattsedel Nandor AB har haft det sedan 1994-01-01.

Nandor AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556296-8221 är organisationsnummret för bolaget som finns i Arboga.

Just nu är Nandor AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Nandor AB så går det att nå dem via telefon på 0589-18095 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sterner, Jennie Viola -Sterner, Johnny Nandor Andreas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nandor AB är Sterner, Johnny Nandor Andreas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sterner, Jennie Viola som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sterner, Håkan Martin som är född 1944 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .