Mode Nytt Inger Fredriksson Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Mode Nytt Inger Fredriksson Aktiebolag är ett företag som finns i Arboga. I Mode Nytt Inger Fredriksson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fredriksson, Inger Margareta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Carl Adam som är född 1980 och har titeln Suppleant, Svanström, Sven Veine som är född 1949 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mode Nytt Inger Fredriksson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mode Nytt Inger Fredriksson Aktiebolag på telefon 0589-15750.

Bolaget skall idka försäljning av damkonfektion jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mode Nytt Inger Fredriksson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mode Nytt Inger Fredriksson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mode Nytt Inger Fredriksson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mode Nytt Inger Fredriksson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mode Nytt Inger Fredriksson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mode Nytt Inger Fredriksson Aktiebolag har 556313-4666 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.