Miljöhus i Arboga Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Miljöhus i Arboga Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Miljöhus i Arboga Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Miljöhus i Arboga Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-02-27.

Miljöhus i Arboga Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1988-04-20. Men sedan 2003-02-27 så har Miljöhus i Arboga Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Miljöhus i Arboga Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7161610.

Arboga arbetar för att verksamheter som Miljöhus i Arboga Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Miljöhus i Arboga Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av båtar, handel med värdepapper, royaltyintäkter och konsulttjänser inom båtkonstruktionsbranschen samt uthyrning av lokaler och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Miljöhus i Arboga Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Miljöhus i Arboga Aktiebolag och det är följande personer, Olofsson, Nils Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Eva Märta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kjell Yngve som är född 1948 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Miljöhus i Arboga Aktiebolag är 556316-1248.