Config Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Config Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Config Aktiebolag finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Config Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Config Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Config Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Config Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till BOX 99, 732 22, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0589-89555.

Arboga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Config Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Config Aktiebolag har idag 556317-9018 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Config Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom data, styr och reglersystem, utveckling av fjädringssystem till bilar samt handel med värdepapper och reservdelar och därmed förenlig verksamhet.

I Config Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindgren, Tore Alf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wisth, Ingrid Mariette Catarina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .