PILASTRA Hamre Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Arboga finns det ett Aktiebolag som heter PILASTRA Hamre Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar PILASTRA Hamre Aktiebolag i Västmanlands län. Arboga är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1988-01-29 så har PILASTRA Hamre Aktiebolag varit registrerat. Idag är PILASTRA Hamre Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Arboga.

Vill man komma i kontakt med PILASTRA Hamre Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ahllöfsg. 19 C, 732 30, Arboga. Vi ni istället prata med PILASTRA Hamre Aktiebolag så kan ni göra det på 0589-12210.

Bolaget skall driva fastighetsförvaltning, ävensom ikda därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hamrelius, Sven Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hamrelius, Pär David som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamrelius, Ingela Kjellsdotter som är född 1933 och har titeln Suppleant, Hamrelius, Lars David som är född 1929 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med en av -suppleanterna .

PILASTRA Hamre Aktiebolag har 556317-9067 som sitt organisationsnummer.